Cu timpul, depunerile de carbon rezultate din arderea combustibilului afecteaza puterea motorului, ii reduc performanta, maresc emisiile poluante si scad eficienta combustibilului. Efectuand aceasta curatare a motorului cu ajutorul mix-ului de hidrogen/oxigen, carbonul depozitat va fi inlaturat iar motorul va functiona din nou in parametrii normali acolo unde nu este cazul unei defectiuni mecanice.
Motorul isi va recapata puterea si performanta, vor scadea emisiile poluante si consumul de combustibil. In functie de motor, timpii curatarii este de aproximativ 40 de minute de la inceperea proceduri de curatare in functie de capacitate cilindrica a motorului rezultatele vor fi vizibile si imeidiat dupa terminararea procedeului de decarbonizare.
Acest proces de curatare cu hidrogen nu implica demontarea motorului, introducerea mix-ului de gaze fiind facuta prin admisia de aer in timp ce motorul functioneaza. Nu este coroziv sau daunator motorului.
Curatarea componentelor interne ale motorului (benzina, gpl, diesel). Curata sistemul de admisie. Curata sistemul de evacuare, inclusiv componentele interioare ale motorului ( pistoane , capete injectoare, supape. Poate sa degripeze si sa curete unele componente ancrasate gen EGR turbina , DPF( filtru de particule ) catalizator . Motorul o sa mearga mai “rotund”, mai silentios , vei simti un raspuns mai rapid al pedalei de acceleratie.

SERVICE-UL NOSTRU VA VINE IN AJUTOR SI IN 4 PASI SIMPLI VOM REALIZA DECARBONIZAREA MOTORULUI DVOASTRA:
Pasul 1 – Verificam motorul. facem o verificare completa a autoturismului dumneavoastra, inainte sa incepem decarbonizarea.
Pasul 2 – Conectam sistemul. Conectam aparatul CLEARCarbon la admisia masinii si incepem procesul de decarbonizare.
Pasul 3 – Eliminarea carbonului. Depunerile de carbon incep sa se desprinda si vor fi eliminate pe evacuarea masinii.
Pasul 4 – Simte diferenta. Veti observa imediat un raspuns mai rapid al acceleratiei, va urca mai repede in turatie, nu va mai scoate fum, motorul va avea mai multa putere si un consum mai scazut.

Pentru programari ne puteti contacta la 0752379632